П`ятниця, 19.04.2024, 17:51
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Петровосолониська ЗОШ І-ІІ ступенів

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 28 » Кущове методичне об'єднання вчителів початкових класів
18:33
Кущове методичне об'єднання вчителів початкових класів

26 листопада на базі нашої школи відбулося кущове методичне об’єднання вчителів початкових класів Киряківського освітнього округу. В роботі МО взяли участь вчителі Веснянської ЗОШ І-ІІІ ст., Кир’яківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Надбузької ЗОШ І-ІІ ст.

Вчителі нашої школи гостинно запросили своїх колег на відкриті уроки. Вчитель вищої категорії, «старший вчитель» Бекерюк Л.В. провела урок-подорож в країну Математика. Вчитель, разом із учнями першого класу, мандрували чарівними зупинками країни на магічному потязі, розв’язуючи непрості завдання на своєму шляху. Першокласники вміло розв’язували вирази на додавання та віднімання і  допомогли коту Леопольду наловити риби. Дівчинка Марічка запропонувала учням цікаві задачі. Протягом уроку учні збирали смайлики за правильно виконані завдання і створили галявину посмішок, якою порадували присутніх на уроці батьків.

Насиченим був урок читання, який провела вчитель ІІ категорії Лозенко З.А. Тема уроку «Ніколи не втрачай віри у свої сили». Учні 4 класу ознайомились із життєвим і творчим шляхом відомого педагога В.О. Сухомлинського. Діти  працювали над оповіданням Сухомлинського «Як Павлик списав задачу у Зіни» і довели, що не варто втрачати віру у власні сили щоб не трапилось. Усі учні поринули у дискусію про дружбу та справжніх друзів.

  Нестандартну форму проведення уроку основ здоров’я обрала вчитель початкових класів Вігура О.Ю. Вона, разом із учнями 3 класу, запросила гостей МО та вчителів школи на ток-шоу «Говорить Петрово-Солониха».  Тема програми «Настрій людини, або рецепти хорошого настрою». Учасники програми запропонували безліч рецептів хорошого настрою: співати, танцювати, їсти шоколад, малювати, дивитись улюблені програми та спілкуватися з друзями. Глядачі ток-шоу приймали активну участь у вправах, які пропонували експерти програми. Урок пройшов на найвищому рівні.

Усі учасники методичного об’єднання висловили найкращі побажання та слова подяки вчителям та дітям, і залишили стіни нашої школи сповненими позитивними емоціями.

 

Переглядів: 520 | Додав: fizik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]