Четвер, 25.04.2024, 03:44
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Петровосолониська ЗОШ І-ІІ ступенів

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 26
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 25 » "Толерантність, або як покращити наше життя"
23:36
"Толерантність, або як покращити наше життя"

   4 листопада в Петровосолониській школі стартувала акція "16 днів без насилля" присвячена Дню толерантності. Протягом двох тижнів учні поринули в атмосферу добра, ввічливості та поваги. Перший день мав назву "День добрих слів". Другий - "День без образ". Третій - "День добрих справ". Четвертий - "День чемних вітань" та п`ятий день - "День вихованих учнів". Протягом двох тижнів учні допомагали один одному,вчителям та іншим працівникам школи. Загін "Волонтер" під керівництвом Г.Ю.Гержевої відвідали людей похилого віку та надали їм потребуючої допомоги. І саме в такій позитивній атмосфері минуло два тижні.

   На завершення акції у п`ятницю 15 листопада усі учні,вчителі та батьки мали змогу побувати у студії телеканалу Україна та прийняти участь у ток - шоу "Говорить Петровосолониха".І як ви вже здогадалися темою нашого ток - шоу стала "Толерантність, або як покращити наше життя". Олексія Суханова, вдало замінила вчитель початкових класів О.Ю.Вігура. Разом із учнями 3 та 4 класу ми показали усім присутнім що таке толенрантність. Головною метою нашого заходу було виростити квітку толерантності, для якої кожен учасник підготував свою пелюстку.

 І першою до студії була запрошена головний літературний редактор телеканалу Оля Хмара, яка розказала чудову притчу про те, як важливо стримувати свої емоції та прислухатися до чужої думки. І її пелюстка мала назву " Толерантність це здатність розуміти один одного".Далі ми всі переглядали відеорепортаж, який відзняли головний оператор О.Ю.Гордієнко та журналіст О.Ю.Вігура. Головним питанням  журналіста стало "Що таке толерантність?".З відповідей дітей та вчителів стало зрозуміло, що всі вони добре обізнані в цьому питанні, та надали нам багато цікавої та корисної інформації. Наступною учасницею шоу стала головний хореограф каналу Вікторія Швець,яка разом із іншими учасницями продемонструвала чудові танцювальні здібності і показала справжню боротьбу добра і зла, в якій звичайно ж перемогло добро. Вікина пелюстка мала назву "Будьте добрими".Після чудового танцю усі присутні, за допомогою тесту, мали змогу виявити власний рівень толерантності .І як же радувало, що майже всі присутні мають високий рівень толерантності. Далі слово мала головний вокаліст каналу Катя Комаринська, яка своїм чудовим голосом проспівала пісню "Твори добро" І прикріпила пелюстку з тією ж назвою.У студії була присутня і головний юрист Надія Салютіна. Вона провела з присутніми вправу, яка довела, що хоча ми всі різні, проте маємо однакові права. А коли настала черга наукових дослідників ми всі затамували подих. Кандидати наук Ханенко Аліна та Хоменко Дмитро, які працюють на кафедрі добра і зла, показали нам, що відбувається із серцем людини, коли до нього раптом потрапляє образа.Наукою доведено, що звичайне слово "вибач мене, будь ласка" може заспокоїти ображене серце. Пелюстка Аліни та Діми мала назву "Не ображайте один одного".В кінці свята ми переглянули мультфільм "Квітка семицвітка"Який підготував для нас Віктор Бараш та Родіон Тодіка. Вони показали нам ще одну важливу рису толерантності - треба бути милосердними. І ось нарешті квітка готова, вана засяяла різноманітними барвами і освітила наші серця добром.

    А весь цей час за нашим святом спостерігав іще один почесний гість нашого шоу - перший заступник голови райдержадміністрації Бродецький Олексій Олексійович. Прийшов він до нас із корисними подарунками.В своєму зверненні до нас він висловив слова вдячності за чудове свято, та побажав нам бути розумними та толерантними.

   Хочеться висловити слова щирої подяки за допомогу у проведенні свята своїм дорогим колегам Лозенко З.А., Бекерюк Л.В.,Гордієнко О.Ю.,Кушнарьовій Т.К.,Трофімову П.С.,Честнєйшину А.С.,Чередніченко Н.М., своїм улюбленим учням 3 і 4 класу, учням, які дали інтерв`ю,своєму хорошому другу Нікічкіну В. і звичайно батькам та всім хто допоміг мені у створенні цього шоу.

   Протягом існування людства ми навчилися літати в небі,як птахи,плавати в морі,як риба. Тож давайте будемо жити на землі,як люди!

Переглядів: 848 | Додав: fizik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]